V NEDELJO V VIPOLŽAH TURNIRJA U9 IN U11

V nedeljo bodo športni park v Vipolžah napolnili otroci starostnih kategorij do 9 in do 11 let. Odvijal se bo namreč turnir omenjenih starostnih kategorij. Skupno se bo predstavilo 22 ekip iz 9 različnih nogometnih klubov. V starostni kategoriji do 9 let bodo na turnirju nastopale ekipe Brd, Gorice, Društva mladni nogometaš Gorica, Sovodenj, Vipave, Tolmina, Adrie in Vodic. V starostni kategoriji do 11 let pa se bo prej omenjenim pridružila tudi ekipa Kopra.

Za udeležence turnirja bo za hrano in pijačo poskrbljeno. Vsi tekmovalci bodo tudi prejeli medalje, najboljši pa bodo prejeli pokale. Vsekakor se nam obeta veliko zanimivih nogometnih tekem, katerih ne gre zamuditi.

Poleg nogometa bodo udeleženci lahko uživali tudi v drugih spremljevalnih dejavnostih. Komur gre od rok ocenjevanje višine in mu je naklonjena sreča, bo lahko domov odnesel tudi dres Josipa Iličića ali Jana Oblaka. Potekalo bo tekmovanje v ocenjevanju na kateri višini bosta dresa visela. Kdor se bo višini najbolj približal bo zmagovalec tega tekmovanja.

Spodaj vam prilagamo razpored obeh turnirjev.

sponzorji