TURNIR V VIPOLŽAH JE ZA NAMI

V nedeljo je v Vipolžah potekal turnir za ekipe U-9 in U-11. Skupno se je v obeh kategorijah predstavilo okoli 200 otrok. V kategoriji U-9, kjer so nastopali igralci rojeni leta 2011 in 2012 je tekmovalo 10 ekip, v kategoriji U-11, kjer so nogometne veščine prikazali igralci rojeni leta 2009 in 2010 pa 12 ekip. Vsi sodelujoči so bili za svoj trud nagrajeni z medaljami, najboljše tri ekipe pa tudi s pokali. V kategoriji U-9 so te bile Brda 1 (3. mesto), Vipava (2. mesto) in Gorica (1. mesto), v kategoriji U-11 pa Vodice (3. mesto), Koper (2. mesto) in Gorica (1. mesto).

Poleg uživanja v nogometnih predstavah, so vsi obiskovalci na svoj račun prišli z nagradno igro, v sklopu katere smo podelili tri drese aktualnih reprezentantov. Zjutraj smo podelili dres Josipa Iličića, popoldan pa še Benjamina Verbiča in podpisan dres Jana Oblaka.

Vsem ekipam, ki so se vabilu odzvale, se v imenu organizatorjev turnirja zahvaljujemo za udeležbo. Na tem mestu nam ostane samo, da si zaželimo, da se v naslednjem letu zopet vidimo v Vipolžah.

Zahvala gre tudi super ekipi staršev NK Brda obeh selekcij. Dokazali smo, da smo s skupnimi močmi kos organizaciji turnirja na visokem nivoju. Letos smo z organizacijo turnirja začeli, prepričani pa smo, da bomo drugo leto turnir dvignili še na višjo raven. Posebna zahvala gre tudi Mesariji Peršolja, kot glavnemu sponzorju dogodka, ki je poskrbela, da udeleženci in obiskovalci turnirja niso ostali lačni.

Galerija fotografij: 

sponzorji